Lekker én vers

Voor een snelle en verse maaltijd kan je terecht in onze traiteurzaak in Duisburg-Tervuren. Kies een huisbereid gerecht uit de koeltoog, zet je tanden in onze kraakverse broodjes of stel een lekkere geschenkmand samen. Al onze gerechten en producten zijn altijd vers en gezond!  

Ook gesloten zijn we open, dankzij onze 3 nieuwe automaten! 

In Meerbeek, Leefdaal en Korbeek-Dijle staan de lekkerste gerechten op je te wachten. En dit 7/7 en 24/24.

Maar er is meer …

Jij kiest, Obergine doet de rest! Dat is ons motto als het gaat over jouw feest!

Gezellig bij je thuis of op een speciaal gekozen locatie? In goed gezelschap lekker eten vindt iedereen fijn.  Traiteur Obergine zorgt graag voor de heerlijkste culinaire gerechten. Feest je zakelijk of privé, in intieme kring of in groep: Obergine staat garant voor verfijnd en lekker eten.

Wij hopen je alvast snel culinair te mogen verwennen. 

Saartje & Bart 

Een snelle en gezonde hap

Geen zin om te koken na een drukke dag? Snel én vers én gezond gaan absoluut samen. Obergine bewijst het! Proef het lekkers in de koeltoog van onze winkel.  Of krijg het water in de mond van onze kraakverse broodjes. Elke week ligt er wat anders voor je klaar. Verandering van spijs doet namelijk eten.


Bestel hier


Een smakelijk cadeau vind je zeker bij ons!

Spring binnen in onze winkel in Duisburg en vraag naar onze geschenkmanden. 

Jij bepaalt het bedrag en wij stellen een lekker cadeau samen: kruiden, olie, prosecco, fruitsiroop, vinaigrettes, pasta’s, risotto, tapenade, grissini, … Zo kom je nooit met lege handen aan!


Meer info

Kleine momentjes van geluk … met ons broodjesassortiment!

Een broodje smaakt altijd. En helemaal als je voor het luxeassortiment kiest. Da’s eenvoudig en toch genieten. Ideaal voor een verjaardag of een gezellig samenzijn. Voor een receptie voorzien we mini sandwiches met klassiek of luxe beleg. Bestel je broodjes voor een lunchmeeting? Obergine levert ook op kantoor!


Contacteer ons


Speciale wensen? Laat het ons weten!

Een stukje wild in het seizoen of kreeft voor een feestelijke gebeurtenis. Ook daarvoor ben je bij Obergine aan het juiste adres. Wild en kreeft liggen niet elke dag in onze koeltoog. Je bestelt dus best even vooraf. 

Wandel even binnen zodat we jouw wensen kunnen bespreken.


Contacteer ons